همکاری همهجانبه برای کنترل معضل دخانیات در جامعه
در نشست مشترک معاونت تبلیغ حوزه علمیه با جمعیت مبارزه با دخانیات قم تأکید شد؛

روز چهارشنبه ۲۷ فروردینماه سال جاری در نشست مشترک معاونت تبلیغ حوزه علمیه با جمعیت مبارزه با دخانیات ایران نمایندگی قم که با حضور حجتالاسلام جواد طاهری مدیر تبلیغ تخصصی ستاد تبلیغ حوزههای علمیه کشور، حجتالاسلام مردان پور معاون تبلیغ حوزه علمیه قم و حجتالاسلام فتحعلی زاده مدیر تبلیغ تخصصی حوزه علمیه قم، دکتر محمدعلی گل مدیر اجرایی، خانم علی مددی مسئول نمایندگی و خانم جابری مسئول روابط عمومی نمایندگی مبارزه با دخانیات ایران در قم در سالن جلسات معاونت تبلیغ حوزه علمیه برگزار شد، همکاری همهجانبه برای کنترل معضل دخانیات در جامعه مورد تأکید قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی «جمعیت»، در این نشست مدیر تبلیغ تخصصی در ستاد حوزههای علمیه کشور، ضمن بیان پیشنهادها و چالشها در حوزه دخانیات به اهمیت تبلیغات محیطی و تأثیر مثبت آگاهسازی عموم مردم در کاهش آسیب تأکید کرد.
حجتالاسلام طاهری همچنین پیشنهاد برگزاری همایشها و کارگاههای تخصصی با رویکرد پزشکی و فقهی در خصوص آسیب دخانیات را بیان کرد.
وی در ادامه به اهمیت فعالیتهای محله محور با محوریت مساجد و مدارس محل اشاره کرد. ورود مبحث پیشگیری از دخانیات به دروس حوزه، استفاده از ظرفیتهای شبکههای رادیویی و تلویزیونی مذهبی، از دیگر پیشنهادها وی بود.
معاون تبلیغ حوزه علمیه قم، نیز ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در عرصههای مختلف پیشگیری از دخانیات بر اهمیت همکاری همهجانبه و استفاده از ظرفیتهای موجود در جامعه برای کنترل معضل دخانیات تأکید کرد.
مدیر تبلیغ تخصصی حوزه علمیه قم در این نشست به بیان بسترها و ظرفیتهای واحد تبلیغات حوزه پرداخت. حجتالاسلام فتحعلی زاده به فعالیت بیش از هزار و صد مبلّغ در سطح شهر قم با رویکرد پیشگیرانه اشاره کرد که از این میان بیش از دویست مبلغ در حوزه آسیبهای اجتماعی و سی مبلغ بهصورت اختصاصیتر در حوزه اعتیاد مشغول به فعالیت هستند.
وی همچنین به بیان ظرفیت مبلّغین امین در مهدهای کودک، مدارس و خوابگاهها اشاره داشت.
در ادامه مدیر اجرایی نمایندگی جمعیت در قم، ضمن بیان اهمیت پرداختن به موضوع دخانیات بهعنوان مهمترین عامل مرگهای قابلپیشگیری و معرفی فعالیتهای جمعیت، به معرفی فعالیت «مرکز ترک آرمان رهش» پرداخت.
علی گل در ادامه با بیان آمار مصرف و همچنین آمار مرگومیر سالانه مصرف دخانیات به بیان حساسیت و اهمیت موضوع اشاره کرد.
وی به بیان کاهش سن مصرف و افزایش مصرف بهخصوص در زنان اشاره کرد و خواستار برگزاری کارگاههای تخصصی در این حوزه ویژه مبلغین حوزه شد و همچنین بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای توانمندسازی مبلّغین تأکید کرد.
در پایان این نشست مقرر شد؛ کارگاههای آموزشی ویژه مبلّغین و اطلاعرسانی از طریق فضای مجازی در اولویت اقدام قرار گیرد.