اخبار استان ها و نمایندگانواحد پادویژه

سمنان؛ مقصد دوم معرفی طرح ملی پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات)

در راستای اجرای طرح ملی پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات) در مدارس ۳۲ منطقه در سطح کشور، در سفر دوم نمایندگان طرح پاد روز شنبه ۱۳ اسفندماه سال جاری، با همکاری اداره آموزش‌وپرورش سمنان و جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران نحوه پروتکل اجرایی این طرح ملی با حضور دکتر شریف ترکمن نژاد مشاور علمی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و حمیدرضا شاهسون دبیر اجرایی طرح ملی پاد، ریاست و معاونین آموزش‌وپرورش در محل این اداره انجام شد.

 به گزارش روابط عمومی «جمعیت»، پس از نشست با مدیریت محترم آموزش‌وپرورش شهرستان سمنان، جلسه‌ای با محوریت طرح پاد توسط دکتر شریف ترکمن نژاد مشاور علمی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و حمیدرضا شاهسون دبیر اجرایی طرح ملی پاد برای مدیران مدارس هدف در سطح شهرستان سمنان برگزار شد.

 روز یکشنبه ۱۴ اسفندماه نیز کارگاه آموزشی برای دبیران تفکر و سبک زندگی، مشاورین و رابطین سلامت مدارس این شهرستان برگزار شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
چطور میتونم بهتون کمک کنم ؟