اخباراخبار جمعیتاخبار فرآموزفرآموز نفس پاکواحد آموزشواحد پادویژه

نشست هم اندیشی فرهنگی و بازدید معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش شهر تهران از مرکز فرآموز نفس پاک

روز یکشنبه ۵ شهریور ماه سال جاری، نشست هم‌اندیشی فرهنگی با حضور آقایان دکتر سید احمد موسوی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش تهران و عباس کیوانلو مدیر سازمان دانش‌آموزی تهران، دکتر محمدرضا مسجدی دبیر کل «جمعیت»، دکتر شریف ترکمن نژاد مشاور علمی جمعیت ،علی عطا طاهری مدیر اجرایی، اقای شاهسون دبیر شورای عالی پاد، خانم  الهام معاف مدیر اجرایی طرح پاد در ورامین و سایر مدعوین پیرامون راهکارهای تقویت برنامه‌های آموزشی، تشریک‌مساعی و همکاری هرچه بیشتر با آموزش‌وپرورش شهر تهران در محل سالن جلسات جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی «جمعیت»، در این نشست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش شهر تهران ضمن تأکید بر مشارکت مردم در حوزه‌های فرهنگ، بهداشت و سلامت، گفت: باور داریم که در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی کوتاهی شده است و اگر مردم بدانند که انجمن‌های مردمی تا چه اندازه می‌توانند در حوزه آموزش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرین باشند، همکاری بیشتری خواهند داشت.

وی ، فعالیت در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را یک نیاز ضروری برشمرد و بیان کرد: با توجه به جامعه دانش‌آموزی یک‌میلیون و ۳۰۰ هزارنفری شهر تهران، ظرفیت و آمادگی برای اجرای طرح پاد به‌ویژه در مناطق آسیب‌پذیر و محروم وجود دارد.

دبیرکل «جمعیت» در این نشست ضمن تشریح تاریخچه فعالیت «جمعیت» افزود: تلاش جمعیت در این سال‌ها این بوده است که فعالیت چندجانبه‌ای را انجام دهد و بتواند در راستای آگاه‌سازی مردم در راستای کنترل و پیشگیری از مصرف دخانیات گام بردارد.

مسجدی بابیان اینکه میزان مصرف دخانیات در کشور به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان غیرقابل‌انکار است، عنوان کرد: با توجه به اثرپذیری بالای افراد در سنین نوجوانی مهم‌ترین اقدام، برنامه‌ریزی و افزایش آگاهی بخشی جهت کاهش تمایل و گرایش افراد به دخانیات است که در این زمینه طرح پاد (پیشگیری از استعمال دخانیات) باهدف کاهش استعمال دخانیات در بین دانش آموزان پایه هفتم از سال ۹۵ در شهر ورامین در حال اجراست.

 وی در توضیح طرح «پاد» عنوان کرد طرح پاد در چند فاز، ابتدا در مدرسه و سپس در محله و در مراحل بعد به ترتیب در سطح شهر، شهرستان، استان و درنهایت در کل کشور اجرا می‌شود و به‌نوعی با درگیر کردن مدرسه، محله‌های اطراف مدرسه، والدین، دانش آموزان، مربیان، کسبه و ساکنین محل سعی در درگیر کردن کل ساکنین شهر را دارد.

دکتر ترکمن نژاد نیز در این نشست عنوان کرد: صرف هزینه در حوزه سلامت و پیشگیری یک نوع سرمایه‌گذاری است و چه‌بسا این هزینه با تمرکز بر مدارس برای اجرای طرح پاد با نتایج بهتری همراه شود.

دکتر فاطمه متین خواه مدیر مرکز فر آموز نفس پاک نیز در این نشست گفت: مرکز نفس پاک به‌منظور افزایش آگاهی کودکان ۱۲-۵ سال از مضرات دخانیات فعالیت می‌کند.

در کنار آموزش کودکان در این مرکز، باید خانواده‌ها نیز آموزش‌های لازم را کسب کنند که در این راستا لازم است که انجمن اولیا و مربیان جهت آموزش والدین ورود پیدا کنند.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود که با تشکیل اتاق فکر برای اجرای برنامه‌های فرهنگی مختلف برای دانش آموزان، همکاری بین فراموز و آموزش‌وپرورش شهر تهران تداوم پیدا کند.

 

همچنین در این نشست نقش شبکه غیر واگیر و اگاهی بخشی با مشارکت دانش آموزان جهت پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر همراه با طرح پاد مطرح و موردتایید و تاکید قرار گرفت.

دبیر شورای عالی پاد در ورامین نیز در این نشست در خصوص روند اجرای طرح پاد توضیحاتی ارائه داد و بر فراهم کردن زمینه های همکاری بیشتر بین جمعیت و آموزش و پرورش شهر تهران جهت اجرای این طرح در مدارس تاکید کرد.

گفتنی است، در خاتمه این نشست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش تهران و مدیر سازمان دانش‌آموزی تهران از مرکز فرآموز نفس پاک جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران بازدید به عمل آوردند واز نزدیک در جریان نحوه فعالیت مرکز فرآموز قرار گرفتتند و  در نهایت عنوان شد که هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی از دانش آموزان در قالب اردوهای دانش آموزی به‌منظور آشنایی بیشتر با مضرات مواد دخانی در این مرکز دعوت به عمل آورند.

 

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
چطور میتونم بهتون کمک کنم ؟