ویژه

وبینار آشنایی با دستورالعمل درمان بالینی سازمان بهداشت جهانی برای ترک دخانیات

وبینار آشنایی با دستورالعمل درمان بالینی سازمان بهداشت جهانی برای ترک دخانیات و اجرای آن در سطح کشور در تاریخ ۳ جولای ۲۰۲۵ (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴)، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی «جمعیت»، این وبینار که توسط دپارتمان ارتقای سلامت سازمان بهداشت جهانی برگزار شد، اولین دستورالعمل‌های بالینی سازمان بهداشت جهانی را برای کمک به ترک ۱.۲۵ میلیارد مصرف‌کننده بزرگسال دخانیات موردبحث قرار داد.

 اهداف کلیدی این وبینار عبارت‌اند از:

  • انتشار توصیه‌های دستورالعمل ترک سیگار سازمان بهداشت جهانی
  • به اشتراک گذاشتن سیاست‌ها و ابزارهای اجرایی
  • بررسی بینش‌ها و راه‌حل‌های عملی برای پذیرش در سطح کشور

دکتر محمدعلی گل، مدیر اجرایی جمعیت در استان قم در این وبینار شرکت کردند. در این وبینار درباره جنبه‌های مختلف دستورالعمل ترک سیگار و دخانیات بحث و گفتگو شد. در ابتدای جلسه خانم Partima Murthy درباره روش‌های مختلف ازجمله دارودرمانی درمان‌های رفتاری سخنرانی کرد. وی درباره روش‌های سنتی و مکمل گفت: شواهد کافی برای اثربخشی این روش‌ها موجود نیست ولی می‌تواند به‌عنوان یک روش مکمل در کنار سایر روش‌ها به کار رود.

در ادامه دکتر Dongbo روش‌های مختلف دارودرمانی ترک سیگار را تشریح کرد. وی تأکید کرد انتخاب درمان‌های دارویی با توجه به شرایط مالی و ذخایر دارویی، ارائه آموزش و خدمات ارائه داروها ارائه گردد تا کیفیت و تداوم داشته باشد.

در ادامه وبینار خانم Simone Claire روش‌های ترک آنلاین را توضیح داد. وی تداوم تعامل با مخاطب را در اثربخشی این روش‌ها مورد تأکید قرارداد.

همچنین وی گفت هوش مصنوعی S.A.R.A.H به‌منظور ترک سیگار توسط سازمان جهانی بهداشت توسعه داده‌شده است.

در ادامه خانم Fatima Alawa درباره ارائه خدمات ترک در سنین نوجوانی سخنرانی کرد و به سؤالات مخاطبین درباره جنبه‌های مختلف ترک دخانیات پاسخ داد.

وی تأکید کرد بسیار مهم است، موازی با خدمات ترک سایر سیاست‌های کنترلی دخانیات نیز به کار گرفته شود. وی گفت بدون به‌کارگیری ضوابط FCTC و MPOWER برنامه‌های ترک موفقیت چندانی نخواهند داشت.

ارائه‌ گزارش توسط دکتر محمدعلی گل مدیر اجرایی جمعیت در استان قم

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا