اخباراخبار جمعیتویژه

نخستین مجمع سلامت استان تهران برگزار شد

روز سه‌شنبه هفتم اسفندماه سال جاری نخستین مجمع سلامت استان تهران با حضور مهندس محمدصادق معتمدیان استاندار تهران و رئیس نخستین مجمع سلامت استان تهران، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر مجمع سلامت استان تهران، دکتر سید جلیل حسینی، معاون آموزش وزارت بهداشت، دکتر حسن پیری مشاور اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه و دبیر کمیته برنامه‌ریزی مجمع سلامت استان تهران، دکتر سید حسن امامی رضوی رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سه‌گانه پایتخت، شهرداری‌ها، خانه‌های مشارکت مردم در سلامت و کلیه نهادهای اجرایی عضو مجمع سلامت استان تهران و جمعی از مسئولان و کارشناسان و‌ صاحب‌نظران این حوزه در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی «جمعیت»، در این رویداد استاندار تهران با اشاره به فعالیت ۴۶۰ نهاد مردمی در حوزه سلامت استان، گفت: این نهاد نقش مهمی در تصمیم‌سازی و اجرای برنامه‌های سلامت دارند و محل اتصال مردم و حاکمیت در این بخش محسوب می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز بر اهمیت مشارکت سازمان‌های جامعه مدنی و سازمان‌های مردم‌نهاد در مهار چالش‌های حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: تهران دومین استان سالمند پس از استان گیلان است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: سلامت، محور اصلی توسعه پایدار کشور و نیازمند حضور و مشارکت همه دستگاه‌های مرتبط و خود مردم است.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت و دستگاه‌های درون نظام سلامت تنها ۲۰ درصد نقش در سلامت مردم‌دارند، اظهار داشت: ۸۰ درصد دیگر به عملکرد سایر دستگاه‌ها و مشارکت مردم بستگی دارد. به همین دلیل، شوراهای سلامت تشکیل‌شده‌اند تا زمینه‌های حمایت و مشارکت عمومی را برای ارتقای سلامت جامعه فراهم کنند.

در این مراسم از دو کتاب «نقش حکمرانی سلامت در زنجیره تولید نان سالم» و «حکمرانی اجتماعی سلامت و طراحی فرآیند تصمیم‌سازی در نظام سلامت» رونمایی شد و از نهادهای اجرایی عضو مجمع سلامت استان تهران، خانه‌های مشارکت مردم در سلامت و سازمان‌های مردم‌نهاد با اهدای لوح و تندیس این مجمع قدردانی به عمل آمد.

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
چطور میتونم بهتون کمک کنم ؟