اخباراخبار جمعیتواحد ارتباط با حوزه‌های علمیهویژه

فرهنگ سازی و مبارزه با استعمال دخانیات در دستور کار ۹۰۰۰ طلبه حوزه های علمیه کشور

حجت الاسلام ملانوری: حوزه های علمیه آماده همکاری های عملیاتی در فضای مجازی و حقیقی برای مبارزه با دخانیات است

به گزارش روابط عمومی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران دومین جلسه دور جدید همکاری های مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور و «جمعیت» روز چهارشنبه یکم بهمن ماه ۱۳۹۹ با حضور دکتر محمدرضا مسجدی دبیرکل «جمعیت»، دکتر عادلی رییس هیأت مدیره «جمعیت» در استان قم، حجت‌الاسلام و المسلمین ملانوری معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه، حجت الاسلام و المسلمین آشتیانی معاونت آسیب های اجتماعی و تبلیغات تخصصی، حجت الاسلام و المسلمین رباطیان مدیر واحد ارتباط با حوزه‌های علمیه در «جمعیت» دکتر محمد علیگل مدیر اجرایی «جمعیت» در استان قم و سایر مدیران جمعیت و اعضای نمایندگی جمعیت قم در محل مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور برگزار شد و ظرفیت‌های همکاری طرفین مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام ملانوری در این جلسه، ضمن خیرمقدم به حاضرین، دخانیات را مقدمه اعتیاد و بزهکاری دانست و افزود دخانیات نه تنها آسیب‌های جسمانی بیشماری را به جامعه وارد می‌کند بلکه هزینه‌های استعمال دخانیات و هزینه‌های درمان بیماری های ناشی از آن که از بیت المال تامین می شود را در شرایط کنونی اقتصاد کشور بسیار مهم قلمداد کرد که باید با راهکارهای موثر نسبت به رفع این مشکل اقدام کرد.
حجت‌الاسلام ملانوری گفت: دشمنان ما خصوصاً آمریکا در ۸ سال دفاع مقدس  بسیاری از جوانان ما را به شهادت رساندند و اکنون با واردات سیگار و بیماریهای ناشی از مصرف آن جوانان کشور را به کام مرگ می‌کشانند که این دو مورد دو بار فرهنگی متفاوت به همراه دارند،

وی افزود: دخانیات و اعتیاد یکی از بزرگ‌ترین مشکلات کشور است که در اولویت قرار دارد . اگر این اولویت ها به درستی و به موقع تعیین شوند می‌توان نسبت به رفع بهتر و سریعتر آنها اقدام نمود.
حجت الاسلام ملانوری در ادامه از وجود بیش از ۹ هزار طلبه طرح های هجرت، امین، بینات و نسیم رحمت خبر داد که آمادگی تبلیغ و فرهنگ سازی در زمینه مبارزه با دخانیات در فضای حقیقی و مجازی در سراسر کشور  را دارند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه تصریح کرد؛بیش از ۸ هزار نفر از این ۹ هزاز طلبه، در فضای مجازی فعال هستند که در شرایط پاندومی کرونا موقعیت بسیار مناسبی برای فرهنگ سازی در زمینه پیشگیری و مبارزه با استعمال دخانیات است.
دکتر مسجدی نیز در این دیدار با اشاره به تفاهم نامه همکاری حوزه و جمعیت ،شروع پاندمی کرونا را در به تاخیر افتادن و عملیاتی کردن این همکاری ها موثر دانست و ابراز امیدواری کرد این فعالیت ها به زودی عملیاتی شود.
دبیرکل جمعیت، از شهر قم به عنوان پایگاه مهم تربیت نیروهای علمی در ایران و جهان یاد کرد و گفت: شهر قم با وجود مسجد مقدس جمکران و آستان مقدس حضرت معصومه جایگاه بسیار خاصی دارد و بر اساس برنامه سازمان جهانی بهداشت که به‌عنوان شهر مذهبی بدون دخانیات معرفی شده است باید به بهترین شکل در اجرای آن تلاش کنیم.
وی با اشاره به اعلام آمادگی شهرداری، فرمانداری و نهادهای دولتی در شهر قم اظهارداشت: باید فعالیت‌های اجرایی به خوبی در بخش‌های تبلیغ آموزش و پژوهش به خوبی صورت گیرد و از موقعیت های پیش رو به بهترین شکل ممکن بهره برداری کرد.
دکتر مسجدی تبلیغات بصری را در این زمینه بسیار مهم قلمداد کرد و گفت: برای فرهنگ سازی باید از مردم کمک گرفت و آنها را در این کار دخیل کرد .
وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری های انجام شده، ابراز امیدواری کرد که در این راه با خدمت‌رسانی به مردم، قم را به عنوان اولین شهر بدون دخانیات ایران معرفی کنیم.
این جلسه مصوباتی نیز به همراه داشت که مهمترین آنها به شرح زیر است:
تاسیس دفتر مخصوص مبارزه با دخانیات در حوزه علیمه
اهتمام ویژه به اجرای طرح شهر مذهبی بدون دخانیات

قم پیگیری تدوین پایان نامه های مناسب در زمینه دخانیات و مواد مخدر

تولیدمحتوا برای مبارزه با دخانیات و انتشار در فضای مجازی

تولید برنامه های آموزشی برای کودکان و نوجوانان
بهره‌مندی از وجود ۹ هزار طلبه در قالب طرح های امین هجرت بینات و نسیم رحمت در زمینه مبارزه با دخانیات
برگزاری دوره های آموزشی برای طلاب به عنوان مربیان پیشگیری از استعمال دخانیات

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
چطور میتونم بهتون کمک کنم ؟