آیین اختتامیه اجرای فاز چهارم طرح ملی پاد در رباط کریم

آیین اختتامیه پایان فاز چهارم اجرای طرح ملی پاد ( پیشگیری استعمال دخانیات) در رباط کریم روز یکشنبه ۲۵ آبانماه سال جاری با حضور مدیران، مدرسان و پادیاران منتخب در سالن همایش هاشمیرفسنجانی اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی « جمعیت»،این آیین با حضور نادر یزدانی معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش رباط کریم، دکتر شریف ترکمننژادمشاور علمی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران، حمیدرضا شاهسون دبیر اجرایی طرح پاد، الهام معاف مدیر اجرایی طرح پاد در ورامین، عزیزی کارشناس سلامت و تندرستی و فاطمه سلیمانی مدیر اجرایی طرح پاد در رباط کریم برگزار شد.
یزدانی در سخنان خود با تقدیر از تلاش مدیران، مدرسان و دانشآموزان منتخب، همراهی آنان را در پیشبرد اهداف تربیتی و آگاهسازی دانشآموزان ارزشمند توصیف کرد.
در ادامه دکتر ترکمننژاد مشاور علمی جمعیت، ضمن قدردانی از مدیران، مدرسان و دانشآموزان در اجرای طرح پاد، آموزش را گامی مؤثر در آگاهیبخشی درباره کنترل دخانیات دانست و تأکید کرد که باید ابعاد همهجانبه مضرات دخانیات مورد بررسی قرار گیرد.
شاهسون دبیر اجرایی طرح پاد به تشریح پروتکلها و نحوه اجرای طرح در مدرسه، محله و شهر پرداخت و پادیاران را «مهمترین سرمایه طرح» دانست. او تأکید کرد که دانشآموزان پادیار میتوانند نقش مؤثری در آگاهیبخشی در مدارس، محلات و سطح شهر ایفا کنند.
افزایش مدارس مجری طرح پاد در رباط کریم
مدیر اجرایی طرح پاد رباط کریم نیز با قدردانی از مشارکتکنندگان در اجرای طرح پاد اعلام کرد:در سال تحصیل۱۴۰۴-۱۴۰۳، ۴۴مدرسه متوسطه اول مجری طرح پاد بودند و در این مدت ۵۲۰۰ دانشآموز پایه هفتم آموزشهای مربوطه را دریافت کردند.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری، تعداد مدارس متوسطه اول مجری طرح پاد در رباطکریم به ۶۰ مدرسه افزایش یافته است.
تقدیر از مدیران، مدرسان و پادیاران منتخب
در پایان این مراسم، از ۳۲ مدیر و مدرس منتخب و فعال و همچنین ۳۰ دانشآموز پادیار برگزیده با اهدای لوح تقدیر و هدیه، قدردانی به عمل آمد. .











