اخبارویژه

به حرمت جمکران استعمال دخانیات در این مکان ممنوع است

معاون خدمات زائران مسجد مقدس جمکران

در دیدار فاطیما الآوا مشاور سازمان جهانی بهداشت در بحث کنترل دخانیات در امرو، کریستف هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، دکتر ایزانلومعان بهداشتی، کارشناسان دفتر سازمان جهانی بهداشت ایران، دبیر ستاد کشوری کنترل دخانیات، اعضای «جمعت» تهران و شعبه قم، اعضای وزارت بهداشت و سایر اساتید و همراهان با ابراهیم صدوقی معاون خدمات زائران مسجد مقدس جمکران به لزوم پیوستن این مکان مقدس به مکان بدون دخانیات در ۹ مرداد در دفتر جمکران تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی «جمعیت»؛ در این دیدار ایزانلو معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، ضمن معرفی نمایندگان سازمان بهداشت جهانی، به طرح “قم شهر بدون دخانیات” اشاره کرد و در راستای اجرای این طرح خواستار همکاری مسجد مقدس جمکران در طرح مذکور شد.

فاطیما الآوا ضمن اشاره به  دو شهر مکه و مدینه به‌عنوان شهرهای بدون دخانیات، مسجد جمکران را به‌عنوان یک مکان مقدس و دارای پتانسیل‌ بالا معرفی کرد و گفت: این مکان مقدس بهترین فرصت جهت پیوستن به شهر بدون دخانیات باتوجه به کاهش مصرف آن است.

به حرمت جمکران استعمال دخانیات در این مکان ممنوع است
جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران

وی با اشاره به طرح چهار شهر بدون دخانیات مکه، مدینه، قم و مشهد در سازمان بهداشت جهانی افزود: سازمان بهداشت جهانی به این نتیجه رسید، همکاری علم و مذهب با همکاری و مشارکت مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد به سمت کاهش مصرف پیش خواهد رفت.

در ادامه هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ضمن تشکر از همکاری آستان مسجد مقدس جمکران گفت: مردم برای ترک دخانیات به امید و کمک نیاز دارند و کجا بهتر از این مکان مقدس و معنوی می‌توان امید و کمک را جستجو کرد. در صورت انجام فعالیت‌های ضد دخانی در این مکان زائران باید به سفیران سلامت و مبارزه با دخانیات تبدیل شوند.

ابراهیم صدوقی معاون خدمات زائران مسجد مقدس جمکران نیز در این دیدار نیز با اشاره به آمار ۱۰۰ هزار نفر زائر در هفته گفت: در هفته بیش از ۵۰۰ کاروان متشکل از زائرین ایرانی و خارجی به این مکان مقدس می‌آیند و خدمات‌رسانی شایسته به زائرین و در مقابل حفظ شان و حرمت این مکان مقدس برای ما در اولویت است و ما استعمال دخانیات را در این مکان ممنوع اعلام کرده‌ایم.

وی با اشاره به طرح “قم شهر بدون دخانیات” تصریح کرد: با توجه به تعداد زائرین این مکان مقدس این طرح اثرات بسیاری به همراه دارد و ما نیز اعلام آمادگی می‌کنیم تا علاوه بر حفظ حرمت این مکان مقدس با همکاری دیگر نهادها و سازمان‌های جهانی، در راستای اجرایی شدن این امر از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.

صدوقی انجام این امر را مستلزم یک مهندسی فرهنگی و برنامه‌ریزی‌شده دانست و خاطرنشان کرد: ما با دریافت اطلاعات کافی درزمینهٔ دخانیات از سازمان‌های مربوطه قادر خواهیم بود با انتشار پیام‌های مرتبط با دخانیات توسط روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، نتایج این طرح را با توجه به حضور زائران از سراسر کشور علاوه بر قم به استان‌های هم‌جوار نیز انتشار دهیم.

شایان‌ذکر است در پایان این مراسم هدایا و لوح تقدیری  به‌رسم یادبود بین طرفین تقدیم و اهدا شد.

به حرمت جمکران استعمال دخانیات در این مکان ممنوع است
جمعیت مبارزه با استعکال دخانیات ایران

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
چطور میتونم بهتون کمک کنم ؟