همکاری حوزههای علمیه به عنوان معبر اطلاعرسانی عمومی در پیشگیری از استعمال دخانیات
سومین جلسه همکاری جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران بر اساس تفاهمنامه با مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان تهران برگزار شد،
به گزارش روابط عمومی «جمعیت»، در این جلسه که ۲۸ مردادماه ۱۳۹۹ با حضور حجتالاسلاموالمسلمین علیرضا رباطیان مدیر واحد ارتباط با حوزههای علمیه، چند تن از مدیران جمعیت، خانم صادقی قائم مقام حوزه علمیه خواهران استان تهران و خانم اسفندیاری معاون فرهنگی حوزه،در دفتر این حوزه برگزارگردید، ظرفیتهای همکاری بررسی، و بر آغاز فعالیتهای عملیاتی تأکید شد.
صادقی قائم مقام حوزه علمیه خواهران استان تهران، با اشاره به توان منابع انسانی حوزههای علمیه خواهران استان تهران گفت: طلاب، دانشآموختگان و اساتید حوزوی در واحدهای مختلف آموزشی، فرهنگی، تبلیغی ترویجی و پژوهشی فعالیت میکنند که بر اساس تفاهمنامه میتوانیم در تمامی سطوح فعالیت مشترک داشته باشیم.
صادقی گفت: حوزههای علمیه میتوانند به عنوان معبری برای اطلاعرسانی عمومی و تقویت مطالبه گری مردم در بحث کنترل و پیشگیری از استعمال دخانیات باشند.
وی در ادامه افزود با توجه به توسعه فضای مجازی که میتواند درزمینه اطلاعرسانی بسیار مفید باشد، حوزه نیز از بسترهای فضای مجازی خود در راستا پیشگیری از استعمال دخانیات استفاده خواهد کرد.
اهمیت فعالیتهای فرهنگی
وی با تأکید برافزایش فعالیتهای فرهنگی گفت: فعالیتهای فرهنگی میتواند در محلههای مختلف شروع و به تدریج به کل شهر گسترش یابد که حوزه در این راستا کارگروهی برای ورود به محلات و همچنین برای آشنایی با آسیبهای اجتماعی ناشی از طلاق و… کارگروههای مختلفی دارد که میتوان زمینه مشترک همکاری با جمعیت در این کارگروهها را عملیاتی کرد.
حمایت «جمعیت» از طرحها و مقالات علمی ضد دخانی
علیرضا رباطیان مدیر واحد ارتباط با حوزههای علمیه «جمعیت» نیز با اشاره به فعالیتهای فرهنگی طرح پاد و واحد فراموز نفس پاک گفت طرح پاد و فراموز ازجمله فعالیتهای فرهنگی و کاربردی «جمعیت» است که در راستای کنترل و پیشگیری از دخانیات بسیار موفق عمل کردهاند، وی در ادامه به توان علمی و کارشناسی دقیق مرکز کنترل تحقیقات جمعیت اشاره کرد و افزود: ما آماده همکاری و حمایت از طرحها، پایاننامهها و مقالات مرتبط با حوزه کنترل و پیشگیری از استعمال دخانیات هستیم.
رباطیان در پایان به نقش پراهمیت زنان در جامعه به عنوان مربیان نسل آینده و اهمیت سلامت آنان تأکید کرد و گفت: با توجه به آمار رو به افزایش مصرف دخانیات خصوصاً قلیان در بین زنان و دختران جوان، سازمانها و نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی باید با همکاری و توان افزایی تلاش کنند، چهره زشت دخانیات را از جامعه اسلامی پاک کنند تا جامعهای سالم و پویا داشته باشیم.