مرکز تحقیقاتویژه

برگزاری نشست علمی «مطالعه دلایل و ریشه‌های توسعه قلیان و استعمال آن در سکونتگاه‌های روستایی ایران»

کانون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانشگاه محقق اردبیلی با همکاری انجمن جامعه‌شناسی این دانشگاه و مرکز تحقیقات کنترل دخانیات جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران، نشست علمی «مطالعه دلایل و ریشه‌های توسعه قلیان و استعمال آن در سکونتگاه‌های روستایی ایران» را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران، نشست علمی «مطالعه دلایل و ریشه‌های توسعه قلیان و استعمال آن در سکونتگاه‌های روستایی ایران» روز سه‌شنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۵ از ساعت ۱۱ تا ۱۳ به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

در این نشست، دکتر طاها عشایری عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه محقق اردبیلی، به عنوان مجری، دکتر اباذر اشتری مهرجردی به عنوان ناظر و دکتر حسن بخشی‌زاده، عضو هیئت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه محقق اردبیلی، به عنوان داور حضور خواهند داشت.

این نشست به صورت آنلاین از طریق Google Meet برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر در جلسه حضور یابند:

لینک ورود به جلسه:
https://meet.google.com/uzy-sgbd-mah

کد جلسه:
uzy-sgbd-mah

همچنین متقاضیان شرکت در این نشست می‌توانند برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات تکمیلی، از طریق شناسه @sepideh_fahmi در پیام‌رسان بله اقدام کنند.

این نشست در راستای توسعه پژوهش‌های کاربردی، تبیین ریشه‌های گسترش مصرف قلیان در مناطق روستایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی برای تقویت برنامه‌های پیشگیری و کنترل دخانیات برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا